Knusse jaren 30-woning bouwen

Al meer dan 80 jaar is de jaren 30-woning een van de meest gebouwde woningtypen in Nederland. En terecht. Toch staat, net als bij het woord ‘klassieke woning’, de vorm niet vast bij een jaren 30-huis. En dat is meteen de charme. Want wat mensen vaak bedoelen is de uitstraling. Uw huis moet goed voelen, vertrouwd, knus en huiselijk.

Brochure aanvragen

Meer inspiratie? Vraag
de gratis brochure aan

Brochure aanvragen

Jaren-30 schetsen

Een ‘ouderwets gezellig’ huis kan natuurlijk ook gewoon voorzien worden van alle moderne gemakken en de nieuwste technische duurzame snufjes. De uiteindelijke vorm, daarover gaan we graag met u in gesprek. Dan kijken we meteen naar de kosten, materialen en andere bijkomstigheden. Neemt u gerust contact ons op.

Bouw uw jaren 30-huis: rustiek, licht en warm

Wat alle jaren 30-woningen die we bouwen gemeen hebben is hun rustieke uitstraling en plezierige gevoel van geschiedenis. Een schaakbordenmotief als tegelvloer of juist graniet, ouderwetse krukken aan de deuren, het gaat om de beleving. Evenwichtigheid, oog voor details, een lichte inrichting met diverse kamers, uitbouwen, erkers en gangen waar om iedere hoek iets nieuws te beleven valt. In een jaren 30-huis verveelt u zich nooit. Een warme witte woonkamer die u met twee glas-in-lood schuifdeuren eenvoudig kunt vergroten voor als de visite komt en weer heerlijk knus maakt als u alleen bent met uw gezin. Kortom, in een jaren 30-huis staat de mens centraal. Hoe dat er uiteindelijk concreet uit komt te zien, hangt helemaal van uw wensen af.

Waarom een jaren 30-woning bouwen

We zetten graag nog eens voor u op een rij wat de voordelen van een jaren 30-woning zijn:

  • De mens centraal
  • Evenwichtigheid
  • Interessante, speelse indeling
  • Gevoel van geschiedenis
  • Bewerkbare, knusse elementen

Kosten jaren 30-woning bouwen

In een persoonlijk gesprek met onze adviseurs kunnen we uw woonwensen gedetailleerd in kaart brengen. We schetsen uw jaren 30-woning alvast voor u, zodat uw dromen daadwerkelijk vorm krijgen. Het geeft u extra houvast om details verder uit te werken zoals materiaalkeuze, indeling en uitstraling. Tegelijkertijd geeft het ons alvast belangrijke informatie voor de eerste voorzichtige kostenraming en mogelijke uitdagingen.

Vrijstaande jaren 30-woning: bouwen kan ook in prefab

Allure Bouw heeft ruimschoots ervaring met het bouwen van jaren 30-woningen. We doen dat met onze beproefde prefab-methode. Hierbij maken we, nadat we u uitvoerig hebben gesproken en uw schetsen hebben uitgewerkt, uw huis volledig in onze werkplaatsen pasklaar. Daarna verzorgen we het transport naar uw kavel en kunnen we het binnen twee tot drie werkdagen wind- en waterdicht in elkaar zetten. Afhankelijk van of u casco, semi-casco of sleutelklaar wilt, werken we uw droomhuis vervolgens op de bouwplaats helemaal traditioneel af. Of we geven u advies hoe u dat het beste zelf kunt doen.

Allure Bouw bouwt uw huis in jaren 30-stijl

Mocht u nog op andere gedachten komen en alle mogelijke soorten woningen willen verkennen, dan kunnen we u daar ook in bijstaan. Want naast het bouwen van huizen in de jaren 30-stijl hebben we bij Allure Bouw ervaring met de meeste woningtypes en woonvormen, zoals

Wat u ook zoekt, wij kunnen alle bouwstijlen bouwen. Daarom verwijzen we u graag ter inspiratie door naar onze projectenpagina. Of neem eens een kijkje op een van onze open dagen op een bouwplaats of in onze showroom.

Op gesprek voor uw jaren 30-plek

Als we een jaren 30-woning bouwen, staan comfort en beleving voorop. De vele kamers en klassieke, lichte inrichting geven het gevoel dat u in een huis met een geschiedenis woont. Ook als het net gebouwd is. In een vrijblijvende afspraak nemen we graag uw ideeën en wensen door en verwerken deze in een eerste schets. Aan de hand hiervan kunnen we u alvast een schatting geven van de kosten.

Wilt u meer informatie over uw huis in jaren 30-stijl? Laten we eens in gesprek gaan!