Samenwerken
voor een complete oplevering

Bij een huis bouwen komt er veel op u af. Als het ontwerp van de woning gereed is en de welstand is positief, kunt u zich richten op de aankleding van uw woning. Hierin zijn vele keuzes te maken. En als de keuzes dan zijn gemaakt, verwacht u het beste resultaat.

Om u veel werk uit handen te nemen, werken wij samen met geselecteerde partners. Partners waarvan wij weten dat de samenwerking optimaal verloopt. Tijdens de bouw vindt er afstemming plaats tussen Allure Bouw en de samenwerkende bedrijven. Zo wordt u veel overleg bespaard, en kunt u gaan genieten van uw nieuwe woning, ingericht en klaar voor gebruik!

Onze partners stellen zich graag aan u voor.

Middelkoop Culemborg

Maatwerk
Middelkoop Culemborg en Allure Bouw hebben ieder hun eigen specialisme. Tegelijkertijd zijn er overeenkomsten. Het op maat maken van uw droomhuis, dat is waar Allure Bouw in is gespecialiseerd. Wij van Middelkoop Culemborg realiseren, net als Allure Bouw ook maatwerk. Maatwerk als het gaat om de basisinrichting van uw woning. Specifiek bedoelen wij uw keuken, badkamer, vloer en/of kast. Onze adviseurs luisteren naar uw wensen en geven persoonlijk advies. Wij zoeken met u naar de mooiste en meest praktische invulling. Het gaat erom dat het eindresultaat volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. Dat u iedere dag weer geniet van uw keuken, badkamer, vloer en/of kast. Dat u voldoening hebt van uw keuze.

Persoonlijk
Het begint (en eindigt) met uw eigen wensen en behoeften. Via onze website kunt u alvast inspiratie opdoen. Enthousiast geworden? In onze showroom bent u van harte welkom. Eén van onze adviseurs neemt u mee door onze showroom. Om te laten zien welke mogelijkheden het beste aansluiten bij uw stijl en budget. Want smaken verschillen en uw budget is persoonlijk. Om u goed van dienst te kunnen zijn, adviseren wij u om vooraf een afspraak te maken. Tijdens uw afspraak werken we uw persoonlijke voorkeur uit in een 3-dimensionale tekening. Dit aan de hand van de door Allure Bouw aangeleverde bouwtekening en uw wensen. Zo ziet u exact hoe uw ruimte wordt ingericht. Wel zo duidelijk. Na uw bezoek aan onze showroom krijgt u alle tijd om de ontworpen inrichting van uw ruimte te beoordelen. Tevens krijgt u een duidelijke offerte mee. Zo weet u waar u aan toe bent. Is alles akkoord? Dan zorgen de medewerkers van de orderverwerking dat alle benodigdheden worden besteld en wordt de technische tekening naar Allure Bouw gestuurd. De montagedatum wordt door Allure Bouw met ons afgestemd. Zodoende zit de keuken, badkamer, vloer en/of kast bij oplevering al in uw woning. Tenzij anders met u is afgesproken. Een ervaren monteur zorgt voor de complete montage. Wij staan altijd garant voor de uiteindelijke oplevering.

Stopt het proces hier? In ons geval niet. Zelfs als de producten geleverd en gemonteerd zijn, zorgt Middelkoop voor de correcte afhandeling van eventuele vragen of opmerkingen. In officiële termen heet dit aftersales, maar wij noemen het liever service.

Kort samengevat: Om u compleet en persoonlijk te kunnen helpen, streven we naar maatwerk. Vanaf het moment dat u zich oriënteert op onze website, tot de oplevering van uw product. En zelfs daarna.

Samenwerken
Nog even terug naar Middelkoop Culemborg en Allure Bouw. Al jaren werken we nauw samen aan de realisatie van prachtige woningen, ook úw woning. Of het nu gaat om de bouw van uw huis of de inrichting daarvan. Ieder met een eigen specialisme en tegelijkertijd verbonden in vakmanschap.

Welkom in Culemborg, welkom in onze showroom!

Beesdseweg 2
4104 AW Culemborg
0345 – 51 20 20
info@middelkoopculemborg.nl
www.middelkoopculemborg.nl

Sfeerhuis Baan

Ook een haard als eyecatcher in uw woning?
Dan bent u bij Sfeerhuis Baan aan het juiste adres. Sinds 1980 specialist in haarden, kachels, schouwen en alles wat hierbij komt kijken, denk aan rookkanalen, (maatwerk) meubels en haardplateaus. Wij staan voor vakmanschap, expertise en service: het vakkundig meedenken over en leveren van uw droomhaard is onze core business.

U kunt naar hartenlust inspiratie opdoen in onze showroom
In onze moderne showroom in Rijssen (gelegen tegenover Allure Bouw) laten wij u een sfeer proeven zoals u die ook in de woonkamer zou willen hebben. Of u nou droomt van een houthaard, gashaard (op propaan), elektrische haard, bio-ethanol haard of een pelletkachel, al dan niet in combinatie met een schouw of meubel: u doet bij ons voldoende inspiratie op.

Ontwerp en advies
Onze medewerkers denken graag met u mee over wat het beste in uw interieur en bij uw budget past. Doordat u een nieuwe woning laat bouwen zijn er volop mogelijkheden. Aan de hand van 3D tekeningen brengen wij uw (maatwerk) droomopstelling nog beter in beeld.

Nauwe samenwerking tussen Sfeerhuis Baan en Allure Bouw
De samenwerking tussen Sfeerhuis Baan en Allure Bouw zorgt er voor dat er snel kan worden geschakeld en u als klant wordt ontzorgt. Zo hebben onze medewerkers in aanloop én tijdens de bouw veelvuldig contact met Allure Bouw, met één doel: het realiseren van uw droomhaard in uw droomwoning.

Realisatie van uw droomhaard
Met een vast team van eigen personeel gaan wij vakkundig te werk om uw droomhaard, voor de oplevering van uw nieuwbouwwoning, te installeren. Zo kunt u direct na oplevering genieten van een sfeervolle haard! Is dat geen warm gevoel?

Sfeerhuis Baan
Argonstraat 4
7463 PD Rijssen
0548 – 52 19 28
info@sfeerhuisbaan.nl
www.sfeerhuisbaan.nl

 

Rob Blom Tuinen

Uw nieuwe huis & tuin
Uw tuin is het verlengstuk van uw woning en ook iets waar met aandacht en liefde naar gekeken mag worden. Rob Blom Tuinen helpt u graag met het ontwerpen en aanleggen van de tuin die precies bij u en uw nieuwe woning past. Samen zetten wij al uw wensen op een rij en geven u met plezier de nodige persoonlijke tips en adviezen mee.

Ontwerp & advies
Doordat u een nieuw huis laat bouwen liggen alle mogelijkheden open en kunt u precies die tuin laten aanleggen die bij u past. Een tuin die past bij het huis, de gezinssituatie en uw persoonlijke smaak.

Voor iedere stijl maken wij een advies en een tekening. Met uw eigen inspiratie en de know-how van onze vakbekwame hoveniers werken wij naar het mooiste resultaat. Wij willen niets liever dan dat u uitkijkt naar alle jaargetijden en u kunt genieten van uw tuin. Het tuinontwerp dat wij maken kan desgewenst bestaan uit 2D ontwerp, 3D beelden en beplantingsplan, zodat u het beste beeld krijgt van het eindresultaat.

Goede voorbereiding en inzicht in het resultaat
Het is verstandig om alvast na te denken over de indeling van uw tuin, ook al lijkt het nog ver weg. Tijdens de bouw van uw huis kan al rekening worden gehouden met bijvoorbeeld tuinverlichting, de locatie van een tuinhuis, veranda of het onderheien van een terras. Op die manier gaan het bouwen van uw huis en de aanleg van uw tuin hand in hand en wordt er tijd en energie bespaart in de toekomst.

Samenwerking met Allure Bouw
Door de samenwerking met Allure Bouw is het mogelijk om snel te schakelen. Op deze manier werkt u samen met 2 professionele partners, zodat u kunt uitkijken naar een zorgeloze tijd in de aanloop naar het bouwen van uw huis en tuin.

Uw wensen voert Rob Blom Tuinen uit
Een tuin is erg persoonlijk; wilt u een onderhoudsvrije tuin waar ruimte is voor kinderen om te spelen? Een moderne tuin met een strakke vijver? Of een klassieke tuin als een oase van rust of misschien een tuin met verschillende speelse elementen?

Rob Blom Tuinen staat in voor een professionele aanleg met de juiste nazorg. Wij leggen uw tuin compleet aan, voor (sier)bestrating hebben wij specialisten in dienst die de mooiste patronen realiseren. Pergola’s, vlonders en schuttingen maken wij desgewenst op maat. En ook betonnen elementen, schanskorven, plantenbakken en andere decoraties plaatsen wij met zorg. Ook kunt u bij ons terecht voor Oude fruitbomen van minimaal 20 jaar oud.

Rob Blom Tuinen beschikt over haar eigen materieel waardoor er strak en snel gepland kan worden.

Rob Bom Tuinen
Weteringweg 17a
2155 MV  Leimuiderbrug
0172-50 77 16
www.robblomtuinen.nl
www.oudefruitbomen.nl