Vrijstaande woning bouwen

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor het laten bouwen van juist een vrijstaande woning. De vele persoonlijke mogelijkheden en het voordeel van een eigen in te richten kavel: the sky is (vrijwel) the limit. Geniet van de ruimte rondom uw woning, die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. En natuurlijk van de rust. Want met een vrijstaande woning heeft u geen hinder van eventueel luidruchtige buren. Volop privacy dus! En zoekt u een woning in de natuur of groene omgeving? Dan is die kans om echt ‘buiten’ te wonen nu eenmaal groter als u een vrijstaand huis laat bouwen.

Brochure aanvragen

Meer inspiratie? Vraag
de gratis brochure aan

Brochure aanvragen

Vrijstaande woning schetsen

Nog een voordeel: met een vrijstaande woning zit u niet vast aan de ideeën van een projectontwikkelaar. U kunt geheel naar uw eigen inzicht, samen met onze ontwerpers, aan de slag gaan. Al vanaf de eerste schets staan zij u bij om de juiste keuzes te maken. In materiaal, ligging op de kavel en natuurlijk de indeling vanaf de kelder tot en met de zolder.

Kosten vrijstaande woning bouwen

De kosten voor het bouwen van een vrijstaande woning zijn afhankelijk van het type woning u kiest. Afhankelijk van uw situatie, wensen en budget bouwen we elk type huis voor u. We geven u graag een indicatie van de kosten. Een vaak gehoord nadeel van een vrijstaande woning is de prijs van het warm houden van uw woning. Uiteraard zullen de stookkosten verschillen van een rijtjeswoning of twee-onder-een-kapwoning, maar met o.a. een slimme isolatie en een energiebewuste aanpak vallen deze extra kosten flink lager uit dan u aanvankelijk misschien dacht. Laat u eens informeren door onze experts.

Vrijstaande woning bouwen: prijzen en mogelijkheden voor de toekomst

Allure Bouw werkt met duidelijk onderbouwde prijzen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. En ook voor de toekomst kunt u uw vrijstaande woning met volop vrijheid blijven aanpassen, dankzij de extra hoeveelheid ruimte. Denk daarbij bijvoorbeeld nu al aan een carport, een aanbouw of een serre. Of misschien overweegt u een levensloopbestendig huis? Bespreek het met onze adviseurs, dan kunnen we bij de bouw al rekening houden met eventuele toekomstige aanpassingen. En dat biedt u weer een financieel voordeel voor de komende jaren. Zo denken we graag met u mee, nu en in de toekomst!

Een vrijstaand droomhuis bouwen? Allure Bouw staat u graag bij

Bij Allure Bouw staat experts voor u klaar om uw droomhuis voor u te verwezenlijken. En daarbij krijgt u alle vrijheid om het (vrijstaande) huis te laten bouwen, exact zoals u dat voor ogen had. En misschien nog wel beter. Want ons ervaren team adviseert u graag op maat. Met verrassende oplossingen, duurzame materialen en een indeling die verrassend goed past bij uw situatie en aansluit op uw wensen en toekomstplannen. Een tip: Vraag naar onze checklist huis bouwen.

Kortom, we inspireren u graag met verschillende stijlen:

Mensen die al een vrijstaand huis lieten bouwen

We kunnen natuurlijk zelf onze voordelen vertellen, maar wat is mooier dan dit ook in de praktijk te zien? En uit de ‘eerste hand’ te horen van bewoners die al een vrijstaande woning door Allure Bouw lieten bouwen? Daarom ontvangen wij u graag tijdens een van onze openhuisdagen, zodat u in werkelijkheid kunt bekijken – en letterlijk zult ervaren – hoe de verschillende bouwstijlen van Allure Bouw in de praktijk uitpakken. Klassiekmodern, Engelse stijl, kubistisch of jaren 30-stijl ? Of misschien juist een combinatie van verschillende bouwstijlen? Tipje van de sluier? Laat u inspireren op onze projectenpagina.

Prefab bouwen vrijstaande woning

Ook voor dit type woning kunt u vertrouwen op ons prefab bouwsysteem, waarbij we snel en efficiënt de elementen van uw woning onder geconditioneerde omstandigheden vervaardigen. De degelijke bouw, met extra stevige binnenwanden, en de afwerking met moderne, duurzame materialen, dat is ons visitekaartje. Kortom, the best of both worlds.

Meer weten over het bouwen van een vrijstaande woning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs en een bezoek aan onze showroom.