Laat uw droomhuis bouwen

Een ‘droomhuis’ bouwen. Dat klinkt misschien abstract, maar we maken het dagelijks concreet voor veel mensen.

Brochure aanvragen

Meer inspiratie? Vraag
de gratis brochure aan

Brochure aanvragen

Droomhuis schetsen

Meestal hebt u wel een algemeen beeld van het huis waarin u het liefst zou wonen. Maar voor u concrete bouwplannen hebt en het er echt van gaat komen, ziet u misschien door de bomen het bos al niet meer. Wij helpen u graag om hoofd- van bijzaken te scheiden en om het ontwerp van uw droomwoning in de goede richting te sturen. Daarvoor gaan onze adviseurs eerst uitgebreid met u om tafel. Want ook al is bij Allure Bouw alles mogelijk, we willen wel graag dat uw wensen volledig gerealiseerd worden. Komt u gerust langs, dan schetsen we uw wensen graag voor u uit.

Uw eigen droomhuis bouwen: waar begint u?

Het kan een overweldigend idee zijn om uw droomwoning daadwerkelijk te laten bouwen. Daarom doet u er goed aan bij Allure Bouw aan te kloppen. Dankzij onze jarenlange ervaring met bouwprojecten in alle vormen en maten kunnen we u zeer nauwkeurig adviseren over en begeleiden in de te nemen route. Waar begint u? Is nieuwbouw überhaupt wel iets voor uDoet u de afbouw zelf of geeft u liever het hele proces uit handen? En wat voor soort woning zoekt u precies? Wat is uw budget en waar wilt u wonen? Al deze vragen zijn we al eens tegengekomen. U kunt met een gerust hart de touwtjes uit handen geven. Dan ontvangt u van ons aan het eind van de rit de sleutel van uw droomhuis!

Droomwoningen zijn altijd maatwerk

Of u nu een notariswoning zoekt, een schuurwoning of een idyllisch Engels cottage, Allure Bouw heeft ruime ervaring met alle denkbare woningtypes. Het is vooral een kwestie van uw eigen smaak. De een z’n droomhuis is namelijk de ander z’n nachtmerrie. Ook qua uitstraling kunt u alle kanten op, of u nu gaat voor rustgevend klassiek of strak modern. Met ons eigen uitgekiende prefab-systeem, waarin we al twintig jaar steeds innovaties doorvoeren, zetten we uw huis binnen no-time op z’n plek. Welke bouwstijl u ook zoekt, wij kunnen het voor u bouwen.

Concrete afspraken voor uw droomhuis

Als totaalbouwer helpen we u ook met andere vraagstukken:

  • Duurzame oplossingen,
  • Nul-op-de-meter mogelijkheden,
  • Bestemmingsplannen
  • Andere gemeentelijke randzaken.

Wilt u uw dromen vormgeven? Ga dan eens met onze adviseurs in gesprek. Liever eerst een concreet, tastbaar beeld? Bezoek dan onze showroom of een van de openhuisdagen op onze verschillende bouwplaatsen in het land. En u zult het al snel ervaren: ieder droomhuis is maatwerk. Dat is een vak. Ons vak.

Nadenken over de woning van uw dromen

Al tijdens het eerste gesprek zetten we uw droomhuiswensen en plannen in grote lijnen op papier. Daarmee maken we een serie schetsen waarmee u voor de eerste keer uw nieuwe huis kunt zien! Dat is altijd weer een spannend moment. Want hoewel u misschien al jaren over een nieuw huis loopt te dromen, wordt het nu ineens heel concreet. Het helpt u ook meteen om die kleinere aandachtspunten in te vullen waarvan u misschien aanvankelijk zegt: “Daar had ik nog niet eens over nagedacht.” We helpen u graag op weg met praktische tips en checklists. Misschien moet die ene kamer net iets groter of kleiner, of wilt u in de tuin volop zon… We brengen alles in kaart. Dat helpt ons alles tot in de puntjes voor te bereiden en misverstanden te voorkomen.

Passend advies voor een droomhuis op maat

Onder genot van een kop koffie of thee staan onze adviseurs u graag bij om uw droomwoning concreet te maken. Samen werken we de details verder uit tot een echt ontwerp. Bent u zelf handig en houdt u van klussen? Dan is een cascowoning misschien iets voor u. Maar ook over de invulling van het woord sleutelklaar kunnen we het hebben. Kijkt u vooral voor een eerste indruk eens tussen onze projecten. Misschien hebben we uw droomhuis al eens gebouwd! Over de verdere invulling ervan en mooie voorbeelden praten we graag eens met u door. Neem gerust contact met ons op voor een eerste gedachtewisseling over uw droomhuis.