Ontwerpen van uw woning

Een bijzonder moment in de bouwfases van uw nieuwe huis: u gaat nu de details van uw toekomstige woning bepalen. Een bepalend proces, met gevolgen voor de uiteindelijke indeling, vorm en het uiterlijk van uw huis. Daarom bieden we bij Allure Bouw, als een van de weinigen, ook in dit stadium professionele ondersteuning. Met eigen vaste ontwerpers, die gepokt en gemazeld zijn op dit terrein. Stuk voor stuk vakmensen die, exact zoals een architect dat zou doen, niet alleen de contouren, maar ook de details van uw woning vorm gaan geven. En dat is hen toevertrouwd! Want onze ontwerpers beschikken zowel over bouwkundige als esthetische kennis en hebben veel ervaring met dit bijzondere werk. Zo bekijken zij bijvoorbeeld hoe straks uw ‘zichtlijnen’ zijn en hoe het bouwwerk past in de omgeving. Of er voldoende licht is en of de woning goed aansluit op de tuin. Of de gekozen materialen passend zijn en hoe of de ‘route’ in uw huis praktisch is. Ongeacht welk type woning uw voorkeur heeft. Zij weten als geen ander uw ontwerpschetsen om te zetten in gedetailleerde bouwtekeningen, zodat uw droomhuis uiteindelijk daadwerkelijk de vorm krijgt die u in gedachten had of heeft. Zij besteden veel aandacht aan o.a. de specifieke woningeigenschappen, zoals een rieten dak of veranda. Ook als het gaat om de details. Misschien wel juist als het gaat om de details. Want die maken een woning een echt thuis voor u en uw familieleden en/of huisgenoten. In welke levensfase u zich ook bevindt.

Het ontwerpen van uw nieuwe huis:
ons team staat voor u klaar

Onze ontwerpers vormen een belangrijke schakel in ons team, en samen met u en onze overige adviseurs bekijken zij wat er mogelijk is op de bouwkavel. die u in optie heeft genomen of al heeft aangekocht. Zo voorkomen we teleurstellingen en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Bovendien zijn zij thuis in de wereld van regelgeving en vergunningen en vragen voor u bijvoorbeeld de welstandsgoedkeuring en omgevingsvergunning aan. Onze ontwerpers hebben goede contacten bij verschillende gemeenten en weten in veel gevallen wat er mogelijk is in de plaats en buurt die u op het oog hebt om uw droomwoning te bouwen.

En vanzelfsprekend mag u ook rekenen op de expertise van onze constructeur voor een solide en sterke constructie van uw woning. Hij maakt berekeningen van de hoeveelheid materialen en checkt of de constructie voldoet aan alle geldende eisen.

Een vaste, vertrouwde ploeg om
uw huis te ontwerpen en te bouwen

Net zoals u tijdens het bouwproces mag verwachten, kunt u ook in het voortraject waarin uw huis wordt ontworpen, rekenen op een vast team. We werken uitsluitend met vertrouwde partners, waarmee we heldere werkafspraken maken in elke fase. Bovendien mogen we rekenen op onze eigen vaste medewerkers, zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering. Binnen Allure Bouw kennen we weinig verloop, scholen we voortdurend bij en werken we graag met jonge mensen met frisse ideeën. De combinatie van jarenlange ervaring en nieuwe kennis en ideeën maakt dat we opvallen in de wereld van ontwerpen en bouwen. Want we verrassen u graag met bijzondere bouwkundige oplossingen die niet alleen praktisch, maar ook duurzaam en toekomstbestendig werken. Passend binnen uw budget en de door u aangegeven grenzen en wensen. Zo houden we ons team scherp om voor u de beste bouwkundige en esthetische oplossingen te kiezen.

Laten we samen ook
uw woning ontwerpen!

Kortom, we staan klaar om samen met u uw toekomstige woning te ontwerpen. Benieuwd? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking met onze adviseurs. Maak een afspraak voor een goed gesprek over het ontwerpen van een bij u passende woning.