Allure Bouw,
de organisatie

Zo’n twintig jaar ervaring en meer dan 800 opgeleverde woningen. Allure Bouw is met recht een bekende villabouwer. Vanaf de oprichting ontwerpen en bouwen we vrijstaande en twee-onder-een-kap­woningen. En dat doen we bij elke opdracht met de persoonlijke touch van onze klanten. Het volledig op maat maken van uw droomhuis, daar worden we enthousiast van!

Brochure aanvragen

Meer inspiratie? Vraag
de gratis brochure aan

Brochure aanvragen

Vrijwel elk onderdeel van het bouwproces voeren we in eigen beheer uit. En daarin is Allure Bouw uniek. Zo mag u bijvoorbeeld vanaf de allereerste schets rekenen op onze eigen architecten. Tijdens het hele traject werken we uitsluitend met onze eigen mensen of – indien noodzakelijk – met onze vaste onderaannemers. We vragen de omgevingsvergunning voor u aan, bereiden de bouw voor en zorgen voor het daadwerkelijk bouwen en – indien gewenst – afwerken van uw woning. Doordat we goed op elkaar zijn ingespeeld, weten we precies hoe er gebouwd moet worden. En zo bereiken we de mooiste resultaten! Kijk maar eens naar de gerealiseerde projecten.

Samenwerking voor het beste resultaat

Allure Bouw is onderdeel van de Hardeman groep uit Lunteren. Binnen deze groep vallen onder andere een kozijnfabriek, een vloeren- en wandenfabrikant en een kelderbouwer. Met al deze partijen werken wij al lange tijd nauw samen. Dat betekent korte lijntjes en optimale efficiency. Zo profiteert u van scherpe prijzen en een snelle bouwtijd.

Innovatieve bouwmethode

Vanaf de oprichting in 2001, koos Allure Bouw voor een innovatieve manier van bouwen. Met het beton prefabsysteem waren we onze tijd toen al ver vooruit! En omdat we in al die jaren de methode hebben doorontwikkeld, staat elk casco als een huis. Dit casco wordt, onder ideale en geconditioneerde omstandigheden, in onze eigen fabriek gemaakt, oftewel geprefabriceerd. Het plaatsen van de casco elementen duurt ongeveer twee werkdagen. De totale bouwtijd is gemiddeld slechts veertien weken.

We vinden het belangrijk dat u tevreden bent en uw droomhuis aan alle afspraken voldoet. Daarom staat communicatie hoog in het vaandel, voor, tijdens en na het bouwtraject. We zorgen ervoor dat u slechts één aanspreekpunt heeft. Deze persoon weet alle ins- en outs van uw project en kan al uw vragen beantwoorden.

We adviseren u graag

Aandacht voor de klant en een persoonlijk advies. Daar doen we het voor. U vindt ons kantoor en onze showroom in Rijssen. Graag leiden we u rond en maken samen met u de keuzes voor uw nieuw te bouwen woning. Dakpannen, gevelstenen, binnendeuren, installaties en veel andere onderdelen zijn in onze uitgebreide showroom opgesteld. Ook is een doorsnede van een woning te zien. Zo krijgt u een duidelijk beeld en kunnen in een vroeg stadium al belangrijke keuzes worden gemaakt. Met elkaar bespreken we de uitgangspunten voor het ontwerp en de offerte. Daarvoor nemen we uitgebreid de tijd, met concrete oplossingen en een heldere, no-nonsense toelichting. Want door de prijsopgave zo compleet mogelijk aan te bieden, komt u zo min mogelijk verrassingen tegen tijdens het bouwtraject. Deze werkwijze kenmerkt onze Twentse nuchterheid.

Garanties en zekerheden

Onze woningen worden standaard gebouwd onder Woningborg afbouwgarantie. Ook leveren we elk huis op met een onafhankelijke bouwkundige van de Vereniging Eigen Huis. Zo hebt u er geen omkijken naar en bent u verzekerd van het beste resultaat.

Altijd in de buurt

En last but not least: U vindt ons niet alleen in Rijssen. Met vestigingen voor productie en uitvoerend personeel in Molenaarsgraaf, Lunteren en Zeewolde, zijn we altijd bij u in de buurt.