Uw moderne woning bouwen

Wilt u een moderne woning laten bouwen die uw progressiviteit en pragmatisme onderstreept? Een stijlvol huis dat eruit springt door strakke vormen, egale en rustgevende vlakken, lichte en open ruimtes en rechte lijnen?

Brochure aanvragen

Meer inspiratie? Vraag
de gratis brochure aan

Brochure aanvragen

Moderne schetsen

Bij Allure Bouw bereiden we uw moderne woning in onze fabrieken volledig prefab voor. Benieuwd? Graag nodigen we u uit voor een persoonlijk gesprek, zodat we de eerste lijnen op papier kunnen zetten en u uw droomwoning concreet ziet worden.

Prijs moderne woning

Een strakke witte gevel met grote ramen waardoor uw moderne woning een baken van licht is. Met een grote glazen schuifpui haalt u de natuur naar binnen. Een veilige frisse haven, waar liefde voor natuurlijke bouwmaterialen en pragmatisme hand in hand gaan. Een ruwe houten muur, rustgevend verticaal getimmerd. Rechte lijnen, daar houden we van. Wat uw wensen ook zijn, uw moderne bungalow of villa wordt een prachtige blikvanger. Daar zorgen onze architecten voor. Samen met u kijken ze op welke prijs we bij benadering uitkomen en nemen uw ideeën met u door. Waar nodig adviseren ze u over materialen, plaatsing op uw kavel in verband met lichtinval en natuurlijk de verhouding ten opzichte van anderen, het bestemmingsplan van de gemeente waarin u gaat wonen. Kortom, we denken graag tot in detail met u mee..

Moderne woningbouw: schoonheid, eenvoud en optimaal gebruiksgemak

Naast de esthetische voordelen van een moderne bouwstijl, biedt het ook nog eens praktische voordelen. Het idee van een modern huis is over het algemeen dat er geen onnodige elementen in verwerkt worden. De schoonheid zit ‘m in de eenvoud. En het speels gebruik van de minimaal benodigde materialen. U houdt het ook makkelijker schoon, omdat de indeling is ingericht op optimaal gebruiksgemak.

Modern huis met uniek prefab-systeem

Een modern en gestileerd huis leent zich uitstekend voor ons unieke Prefab-bouwsysteem. Niet in het minst omdat we deze unieke werkwijze de afgelopen 20 jaar steeds verder hebben aangescherpt tot een van de meest efficiënte en degelijke bouwmethodes in Nederland. Ons streven is om uw huis binnen twee tot drie werkdagen al wind- en waterdicht op de plek te hebben. Groot voordeel is dat we alles in onze geconditioneerde fabrieken voorbereiden en op elkaar laten aansluiten.

Moderne woning sleutelklaar of casco opgeleverd

De oplevering van uw huis is een feestelijk moment. Afhankelijk van de staat waarin u het wilt, natuurlijk. Want hoewel we ook bij een casco huis zorgen dat u er weinig omkijken naar heeft, stemmen we de planning en de verdeling van de werkzaamheden uitgebreid met u af. Bent u niet zo’n klusser?, Dan is een sleutelklare woning een optie voor u. Natuurlijk hangt dat onder andere van uw budget af. Communicatie hierover is essentieel. Om onduidelijkheden te voorkomen stemmen we in een persoonlijk gesprek graag uw wensen, de taakverdeling en de kosten op elkaar af.

Voordelen van een modern huis bouwen 

We zetten de voordelen van een moderne woning nog eens graag voor u op een rij:

  • Spaarzaam gebruik van materialen
  • Schoonheid door eenvoud
  • Rechte lijnen geven optische rust
  • Praktische indeling, makkelijk schoon te houden
  • Ruimte voor duurzame oplossingen
  • Standaard maten zorgen voor snelle bouw

Moderne huizen: voorbeelden

Zoekt u ideeën voor uw eigen moderne droomhuis? Tussen onze projecten vindt u ruimschoots inspiratie bij de reeds door ons gebouwde moderne huizen . Ook bent u van harte welkom tijdens een openhuisdag op een van onze bouwplaatsen of in onze showroom.

Of wilt u eerst alles weten over duurzaam bouwen? Onze adviseurs en architecten gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden door te nemen en alvast de eerste potloodstrepen voor uw moderne huis op papier te zetten.