Informatie middag/-avond in Amersfoort

Amersfoort
28 mei
16:00 - 20:00 uur

Uitnodiging

U bent van harte welkom op onze informatiemiddag/-avond op:

28 mei a.s. tussen 16.00 en 20.00 uur in Fletcher Hotel Amersfoort aan de Stichtse Rotonde 11 in Amersfoort

De inloop is vrij voor deze bijeenkomst. Mogen we u verwelkomen? Uw komst is uiteraard geheel vrijblijvend. Meld u dan even aan via het formulier. Graag tot ziens!

Bent u verhinderd? Kom dan naar een informatiebijeenkomst of neem contact met ons op zodat we u op een andere manier van dienst kunnen zijn.

Informatie middag/-avond in Amersfoort

Informatiemiddag /-avond in Amersfoort

Hoe mooi zou het zijn als u een woning kon laten bouwen, die volledig op uw persoonlijke wensen is afgestemd? Een huis waarin de ruimte optimaal benut is, specifiek voor u en uw gezinsleden? Met al dan niet extra ruimte voor bijvoorbeeld een speelkamer of een kantoor aan huis. Of juist een bijzonder grote leefkeuken met volop ruimte om uw familie en vrienden te ontvangen. Tal van mogelijkheden, die van een woning een echt thuis voor u maken. Met een afwerking die geheel bij uw stijl past. Persoonlijker kan het niet. Maar hoe pakt u dat aan?

Bij Allure Bouw kan het. Vanaf uw allereerste idee denken we u graag met u mee. Adviseren u over de te maken keuzes en verrassen u met creatieve oplossingen. Zodat we samen werken aan het meest optimale resultaat! Ziet u zichzelf al zitten in uw droomhuis? Wij wel!

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw droomhuis te verwezenlijken?

We vertellen u graag meer over alles wat er komt kijken bij het laten bouwen van een woning. Ook als u nog geen kavel of bouwplan op het oog hebt. Waar moet u op letten? Wat kunt u alvast voorbereiden? En hoe kunt u zich laten inspireren voor wat betreft de indeling en de materialen? Wat zijn praktische tips om het bouwproces soepel te laten verlopen? U krijgt van ons alle informatie en een goed inzicht van onze werkwijze.

Bent u erbij? Meld u nu aan!

aanmelden