Sleutelklaar bouwen

Het woord zegt het al: ‘sleutelklaar’ bouwen betekent dat u zelf weinig hoeft te doen in het bouwtraject. Uw woning wordt ‘turn-key’ opgeleverd. We bouwen uw nieuwe huis zo compleet mogelijk. Precies zoals u dat wilt. En hierin zijn we erg flexibel. In grote lijnen zijn bijvoorbeeld installaties, stucwerk, tegelwerk, sanitair en schilderwerk inbegrepen. Misschien wilt u bepaalde onderdelen toch liever zelf doen. Of is semi-casco bouwen iets voor u. Ook dat kan, vanzelfsprekend. We leggen alles goed en duidelijk vooraf vast, zodat uw woning op het juiste moment opgeleverd wordt. Met die afwerking die u voor ogen heeft.

‘Sleutel op de deur’ bouwen: iets voor u?

Zoals gezegd, maken we duidelijke afspraken over de zaken die u graag zelf wilt regelen en de werkzaamheden die Allure Bouw verricht. Sleutelklaar bouwen is zeer geschikt voor mensen die weinig tijd hebben voor alles wat er komt kijken bij het bouwen van een eigen woning. Ook opdrachtgevers die zelf minder ervaren zijn in de bouwwereld, kiezen graag voor deze ‘sleutel op de deur’ – variant. En elke vorm van sleutelklaar bouwen is anders, want bij ons is ook deze bouwmethode maatwerk. Nog minder tijd? Als u dat wilt kunnen we zelfs de inbouwkasten, de keuken, de vloer en de tuin voor u gereed (laten) maken. Of de verhuizing voor u regelen. De gordijnen laten ophangen en/of de kasten laten inpakken. Kortom, we kunnen u veel rompslomp uit handen nemen. Tegen aantrekkelijke tarieven. Betrouwbaar en efficiënt.

Onze vaste partners organiseren dit graag voor u. Want u heeft in deze periode ongetwijfeld al genoeg zaken te regelen.

Sleutelklaar huis bouwen: het Allure Bouwsysteem

Of u nu kiest voor het sleutelklaar bouwen van uw huis, casco of semi-casco bouwen, ons bouwsysteem staat garant voor een oerdegelijke constructie en een gedegen afwerking. Met standaard tien cm dikke binnenwanden van beton, hardhouten binnenkozijnen en hardhouten trappen gaan we daarin vaak net een stap verder dan veel collega’s.

 

En vanzelfsprekend laten we na onze werkzaamheden de bouwplaats netjes achter. Onze mensen ruimen al het bouwafval correct en duurzaam op.

Ook tijdens het bouwtraject vermoeien we u niet met overbodige vragen, formulieren en bijeenkomsten. We stemmen in het voortraject zaken goed af en nemen de planning en de werkzaamheden met u door. Uiteraard krijgt u hiervan een overzicht en houden we u gedurende de bouw van uw woning op de hoogte. U heeft slechts één aanspreekpunt gedurende het hele bouwtraject. Zo voorkomen we onduidelijkheden en eventuele onvoorziene kosten. En kunt u zich concentreren op de volgende stap: de daadwerkelijke verhuizing naar uw nieuwe huis! Geniet van deze bijzondere tijd, waarin u met uw gezinsleden keuzes maakt voor de komende jaren!

Ook uw sleutelklare woning wordt gebouwd onder Woningborg garantie en – op onze kosten – door een bouwkundige van de Vereniging Eigen Huis gekeurd bij oplevering.

Referenties sleutelklaar bouwen

Benieuwd hoe andere opdrachtgevers dit traject hebben ervaren? Wilt u nog meer tips voor het bouwen van een sleutelklare woning, bijvoorbeeld van mensen die al eerder een woning door Allure Bouw lieten bouwen? Bekijk dan eens onze referentiepagina. Verder organiseren we regelmatig openhuisdagen, waarbij u een woning die klaar staat om opgeleverd te worden, kunt bekijken en onze kwaliteit van bouwen kunt ervaren.