Maak kennis met ons team

Het team van Allure Bouw omvat een breed palet aan ervaring en kennis op het gebied van bouwen. Alle medewerkers hebben hun eigen expertise, maar delen de liefde voor het vak.


Direct contact?

0548 – 80 19 50

Erik Blonk
Erik BlonkVerkoopadviseur binnendienst eblonk@allurebouw.nl
Edwin Corbet
Edwin Corbet Verkoopadviseur ecorbet@allurebouw.nl
Jan-Harm Dannenberg
Jan-Harm DannenbergVerkoopadviseur jh.dannenberg@allurebouw.nl
Jannes Mensink
Jannes MensinkVerkoopadviseur jmensink@allurebouw.nl

Bij Allure Bouw draait het om mensen

Ons breed georiënteerde team bestaat uit verschillende specialisten, die samen voor hetzelfde resultaat gaan: een woning die volledig aan uw wensen voldoet. Van adviseur tot ontwerper en van werkvoorbereider tot uitvoerder, zijn we volledig op elkaar afgestemd. En last but not least: onze vaste ploeg vakmensen op de bouw maakt uw droomhuis daadwerkelijk een feit.

Alle kennis onder een dak, dat betekent snel schakelen en efficiënt werken. En zo kunnen we de kosten, ook voor u, laag houden. Binnen Allure Bouw kennen we weinig verloop en een laag ziekteverzuim. Onze mensen zijn goed op elkaar ingespeeld en betrokken bij elk project. Dat geldt ook voor onze vaste samenwerkingspartners.

“Out of the box blijven denken, dat levert de fraaiste woningen op”

En zoals u van ons mag verwachten, volgen we de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. Daarbij zijn we niet alleen volgend, maar ook trendsettend. Nu al kijken we naar de mogelijkheden van morgen en de verdere toekomst. Onze mensen worden voortdurend bijgeschoold en delen hun kennis. Duurzame oplossingen staan daarbij vanzelfsprekend hoog in het vaandel.

Kortom, we gaan heel graag samen aan de slag om ook uw droomhuis werkelijkheid te laten worden. Als geen ander weten we wat het betekent om een stapje extra te zetten voor u als onze opdrachtgever. Want zo vaak in uw leven laat u immers geen nieuwe woning bouwen…

Allure Bouw is onderdeel van de Hardeman Groep uit Lunteren. Hardeman is een breed georiënteerde organisatie in de bouwwereld, met o.a. een beton- en kozijnenfabriek en kelderbouwbedrijf. Door deze bundeling van vakkennis en specialisatie in de verschillende disciplines kunnen we onze bouwprocessen snel en efficiënt doorlopen. En daar plukt u de vruchten van!

Kennis maken?