Recensies

Graag laten wij onze klanten aan het woord
over hun ervaringen met Allure Bouw

Gemiddeld beoordelen klanten ons met 5 van de 5 sterren

Laat uw recensie achter!

recensie schrijven

Ruth Berkhout en Ivo vd Spek21 december 2018
Samen met Allure en onze inmiddels buren hebben we onze droom van een twee onder één kap kunnen realiseren. De samenwerking tijdens de bouwperiode was bijzonder plezierig. Met name de bereidheid van Allure om aan onze wensen te voldoen was enorm. Speciale vermelding verdienen de werknemers van Allure: van de verkoper tot de uitvoerder en de timmermannen, ze zijn erg klantgericht. Er bleek altijd een oplossing voor elke wens of probleem.
Joan en Marvin uit Pijnacker 20 december 2018
Allure leren kennen als een partij die goed meedenkt. Zowel tijdens de ontwerp- en voorbereidingsfase als ook tijdens de bouw. De kwaliteit van oplevering is goed en issues tijdens en opleverpunten na de bouw zijn in samenspraak goed opgelost.
fam. Kaptein-Van der Veer te Waddinxveen19 december 2018
Zo’n 3 jaar geleden benaderden we diverse bouwbedrijven voor het bouwen van een vrijstaande woning. Het ontwerp wat Allure presenteerde naar aanleiding van onze wensen sprong er met kop en schouders uit. En de keuze was daardoor snel gemaakt. Het was liefde op het eerste gezicht. Ook de informatie en de communicatie was super, vanaf het moment dat we onze keuze gemaakt hadden, bij de finetuning van het ontwerp, tot en met het hele bouwproces. Waarbij steeds onze wensen centraal stonden. Daarbij was Allure ook prijstechnisch zeer interessant. Het resultaat is een prachtige woning die in recordtempo werd gebouwd en opgeleverd. Nu, 2 jaar na oplevering, wonen we er nog steeds met heel veel plezier en krijgen we nog steeds veel complimenten. Bouwen met Allure? Wij zouden het zo weer doen!
Familie van Loo19 december 2018
In 2016 besloten wij een kavel in Oud-Beijerland te kopen en gingen we op zoek naar een architect en aannemer om onze woondroom te realiseren. We hebben met meerdere partijen gesproken. Met Allure Bouw was er direct een klik. De architect stelde ons de juiste vragen om échte keuzes te maken voor het ontwerp. En de verkoper was deskundig, geduldig en duidelijk. Wij vonden het heel fijn dat we bij Allure Bouw met zowel de architect als de aannemer spraken. Korte lijntjes, waarbij volop met ons meegedacht werd. En het was geen probleem dat wij meerdere dagen bij Allure Bouw op kantoor nodig hadden om alle keuzes door te spreken en te maken.Tijdens de bouw hadden we een vast aanspreekpunt (de uitvoerder), met wie we bijna iedere dag wel even schakelden. Hij stond open voor al onze op- en aanmerkingen en heeft ons nooit het gevoel gegeven dat we aan het zeuren waren. Alles werd naar onze tevredenheid opgelost. Het personeel van Allure Bouw is kundig en denkt graag mee. Alleen bij de inhuur van externe vaklieden, hadden we af en toe wel eens twijfels. In deze overspannen bouwmarkt is het natuurlijk lastig om aan goed personeel te komen. Het is ons ook heel goed bevallen om tijdens de bouw onze keuken en badkamer te laten plaatsen door Middelkoop. Ook die afstemming liep perfect. Wij zijn heel positief over Allure Bouw. Bij een volgend bouwproject weten we ze weer te vinden. Maar nu eerst genieten van ons droomhuis in Oud-Beijerland.
Marianne uit Hoofddorp18 december 2018
Een eerste huis laten bouwen is spannend. Je moet elkaar durven vertrouwen. Dat vertrouwen kregen we al bij het eerste gesprek. Vanaf de start zagen we vakmensen met plezier in hun werk. Echte vakmensen met ook oog voor het mooie en de details. Onze vragen werden altijd serieus genomen. We kwamen daarom graag bij de bouw kijken. Zorgeloos bouwen, De volgende keer doen we het precies zo.
Robert en Je-Anne17 december 2018
Van begin tot eind zijn wij uitstekend begeleid door Allure bouw. Een flexibel- en goed meedenkend team heeft ervoor gezorgd dat wij ons droomhuis hebben kunnen realiseren.De bouw van ons huis is erg vlot verlopen en wij zijn dankbaar voor de goede service en het mooie resultaat.
Cindy en Pedro17 december 2018
Met Allure Bouw hebben wij stressloos een huis geheel naar onze eigen wensen weten neer te zetten. Contact, communicatie, planning en uitvoering is perfect geregeld. Ze doen wat ze zeggen en wat wij graag willen! Heel fijn om met deze mensen gewerkt te hebben en we bevelen ze dan ook bij iedereen aan!
Fred & Mariska de Bruijn11 december 2018
Een perfecte en nauwkeurige planning heeft ons een hele plezierige en zorgloze bouw van ons nieuwe huis bezorgt. Wij zouden bijna direct weer opnieuw een woning door Allure Bouw laten bouwen, maar nu eerst toch maar even genieten van ons nieuwe huis!

Klanten aan het woord

Wanneer u zelf gaat bouwen, komt er heel wat op u af. Daarom wilt u samenwerken met een betrouwbare partner. Vooraf en tijdens het proces gaat u op zoek naar zoveel mogelijk informatie. Hierbij helpen wij u graag. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan onze showroom of bezoek een Open Huis bij u in de buurt. Wilt u zelf ervaren hoe het productieproces verloopt? In overleg is een kijkje in een van onze fabrieken mogelijk.

Maar wie kunnen het u beter vertellen dan de ervaringsdeskundigen? Klanten waarvoor wij al een woning mochten bouwen, delen op deze pagina hun ervaringen over Allure Bouw met u. Zij maakten het hele proces al mee, van ontwerp tot uitvoering en kunnen u interessante informatie en tips geven. Heeft u nog vragen? Bel of mail ons. We helpen u graag verder.

Werken aan tevreden klanten
Een tevreden klant en een mooi product, dat zijn altijd onze doelen. Daarom doen we graag een stapje extra. Tijdens de bouw vindt er een vooroplevering plaats. Zo worden eventuele opleverpunten in een vroeg stadium gesignaleerd. De oplevering doen we samen met een onafhankelijke bouwkundige van de Vereniging Eigen Huis. Die kosten nemen wij voor onze rekening. Voordat de sleuteloverdracht plaatsvindt, maken we de woning netjes schoon en zorgen we ervoor dat al het afval is opgeruimd. Bouwen onder Woningborg is bij ons een vanzelfsprekendheid.

Na de oplevering

Heeft u na de daadwerkelijke oplevering nog vragen of opmerkingen? Ook dan zijn we er uiteraard voor u. Via onze servicepagina komt u direct in contact met onze aftersales afdeling. Zij staan u graag met raad en daad terzijde en zorgen voor een efficiënte afwikkeling. Zodat u kunt blijven genieten van uw nieuwe thuis!