Recensies

Graag laten wij onze klanten aan het woord
over hun ervaringen met Allure Bouw

Gemiddeld beoordelen klanten ons met 5 van de 5 sterren

Laat uw recensie achter!

recensie schrijven

van Meurs21 mei 2019
Sinds een ruim half jaar wonen wij in onze prachtige woning, gebouwd door Allure. Naast het feit dat er een mooie woning is gebouwd, hebben we de communicatie als prettig ervaren. De uitvoerder is altijd goed bereikbaar en valt fijn mee te communiceren. Wij zijn ontzettend tevreden!
Remco Veenstra en Evelien Stienstra 11 mei 2019
Het hele proces van oriëntatie op een woning, het overleggen van ideeën en het maken van een definitieve tekening en ontwerp, de vergunningaanvraag en de uiteindelijke realisatie van de woning, hebben wij als bijzonder plezierig ervaren. Een zeer professioneel en klantgerichte aanpak. De planning wordt gewoon gehaald en problemen of gemaakte fouten worden transparant besproken en zo snel mogelijk afgewikkeld. Zonder discussie en met een hoge kwaliteit. Overall dus niets dan lof. We zouden het zo weer doen.
Fam. Visser14 maart 2019
Ons huis is in mei 2018 in Nieuw Vennep opgeleverd, en wij hebben het hele traject van prilste begin tot oplevering als zeer positief ervaren. Alle contacten met Allurebouw zijn positief verlopen. Het was voor ons de eerste keer dat wij een huis lieten bouwen waardoor er bijzonder veel op je afkomt. Met name allerlei dingen waar je als leek geen verstand van hebt. Maar nooit was iets ze teveel, alles werd indien nodig keer op keer uitgelegd. Kortom we zijn door Allurebouw goed begeleid tijdens de gehele bouw. Ook alle lof voor de timmermannen en de schilder. Vriendelijke vakmensen!! En mochten we ooit in de toekomst nogmaals aan zo een project beginnen dan zeker weer met Allurebouw! Enige waar wij niet over te spreken zijn is het installatie bedrijf Stravers uit Meerkerk. Uiteindelijk is het werk dat zij afgeleverd hebben in orde maar dat heeft de nodige voeten in de aarde gehad. Jammer want al het andere tijdens de gehele bouw verliep soepel en zonder enig probleem. En liep er eens een keer iets anders of ging er iets niet helemaal naar wens (wat natuurlijk altijd wel eens kan gebeuren tijdens zo een project). Dan was Allurebouw zelf de eerste die dat constateerde en dan werd het gelijk zonder problemen opgelost. Dus voor mensen die eraan denken zelf een huis te bouwen en die zich afvragen of ze met Allurebouw in zee moeten gaan. Laat jullie niet weerhouden door onze negatieve ervaring met Stravers, Allurebouw maakt dat wij super positief op deze hele ervaring terugkijken.
Familie Rooijackers 6 maart 2019
Van kavel naar ons droomhuis is samen met Allurebouw een zeer aangename route geweest. Nadat wij met meerdere bouwbedrijven gesprekken hebben gevoerd is onze weloverwogen keuze op Allurebouw uitgekomen. Hierbij speelde ook dat het verkoopteam goed naar onze wensen heeft geluisterd en niet aankwam met een kant-en-klaar concept met zeer geringe mogelijkheden tot customizen. Het aanbod was zowel bouwtechnisch als financieel veel aantrekkelijker dan wat de andere bouwbedrijven hadden aangeboden.Na de eerste kennismaking kregen al wij snel een eerste tekening van ons huis. Vanaf deze eerste tekening tot het uiteindelijke resultaat heeft de architect van Allurebouw ons uitstekend begeleid en geadviseerd. Tijdens het uitzoeken van de bouwmaterialen was alles mogelijk. Van de metselstenen, kozijnen, dakpannen, binnen- en buitendeuren en vensterbanken, tot aan de kleinste details. Dit alles zonder exorbitante meerprijzen. Een van onze wensen om de plafondhoogte op de begane grond te verhogen van 2,60m naar 2,90m was in de offerte geen enkel probleem. Deze wens leidde echter bij andere aanbieders tot hoge kosten en fronsende wenkbrauwen.Tijdens de bouw was er in overleg ruimschoots gelegenheid om even op de bouwplaats de vorderingen van dichtbij te bekijken. Ons contact met de uitvoerder en de verschillende werklieden was altijd aangenaam en correct. De bouw liep keurig volgens het aangeleverde schema en de oplevering was dan ook volgens afspraak. De enkele opleverpunten, welke door Vereniging Eigen Huis waren genoteerd, zijn snel en vakkundig verholpen. Wij bezitten nu een prachtig en een zeer degelijk gebouwd huis waar wij niet alleen trots op zijn, maar ook elke dag weer met veel plezier in wonen.
Margo Kleinjan5 maart 2019
Met het eindresultaat zijn we heel tevreden, maar op de weg daar naartoe moesten we wel wat hobbels overwinnen.Heel veel afspraken werden niet in één keer nagekomen. De metselaar was een drama, de voeger was nog erger. De schilder maakte er qua afspraken ook maar een "potje van". Over de timmermannen zijn we meer dan tevreden, die leverden prima werk! En ook de loodgieter en de eletcriciën hebben hun werk naar tevredenheid gedaan.
Martien en Marijke Hoek11 februari 2019
Na meerdere bouwbedrijven bezocht te hebben viel de keus op Allurebouw en daar hebben wij zeker geen spijt van. Het hele bedrijf zit goed in elkaar en je wordt gedurende het bouwproces goed begeleidt wat vertrouwen geeft, wij waren tenslotte niet thuis in huizenbouw. Daar waar gewerkt wordt worden ook fouten gemaakt maar het is de manier waarop het opgelost wordt. Allure weet goed hoe dat te doen en dat geeft vertrouwen. De samenwerking van Allurebouw met Middelkoop te Culemborg is ons ook bijzonder goed bevallen. Huis wordt daardoor zeer compleet opgeleverd. Wij wonen inmiddels een jaar met groot plezier in een door Allure gebouwd huis.
Ronald Degenaars28 januari 2019
Allure heeft ons vanaf het begin serieus genomen, geadviseerd, meegedacht en uiteindelijk een fantastisch huis neergezet. Wij hebben alleen maar met meedenkende, positieve en professionele mensen te maken gehad. Mochten we nog een keer een huis laten bouwen, dan zal Allure als eerste benaderd worden!
Ruth Berkhout en Ivo vd Spek21 december 2018
Samen met Allure en onze inmiddels buren hebben we onze droom van een twee onder één kap kunnen realiseren. De samenwerking tijdens de bouwperiode was bijzonder plezierig. Met name de bereidheid van Allure om aan onze wensen te voldoen was enorm. Speciale vermelding verdienen de werknemers van Allure: van de verkoper tot de uitvoerder en de timmermannen, ze zijn erg klantgericht. Er bleek altijd een oplossing voor elke wens of probleem.
Joan en Marvin uit Pijnacker 20 december 2018
Allure leren kennen als een partij die goed meedenkt. Zowel tijdens de ontwerp- en voorbereidingsfase als ook tijdens de bouw. De kwaliteit van oplevering is goed en issues tijdens en opleverpunten na de bouw zijn in samenspraak goed opgelost.
fam. Kaptein-Van der Veer te Waddinxveen19 december 2018
Zo’n 3 jaar geleden benaderden we diverse bouwbedrijven voor het bouwen van een vrijstaande woning. Het ontwerp wat Allure presenteerde naar aanleiding van onze wensen sprong er met kop en schouders uit. En de keuze was daardoor snel gemaakt. Het was liefde op het eerste gezicht. Ook de informatie en de communicatie was super, vanaf het moment dat we onze keuze gemaakt hadden, bij de finetuning van het ontwerp, tot en met het hele bouwproces. Waarbij steeds onze wensen centraal stonden. Daarbij was Allure ook prijstechnisch zeer interessant. Het resultaat is een prachtige woning die in recordtempo werd gebouwd en opgeleverd. Nu, 2 jaar na oplevering, wonen we er nog steeds met heel veel plezier en krijgen we nog steeds veel complimenten. Bouwen met Allure? Wij zouden het zo weer doen!
Familie van Loo19 december 2018
In 2016 besloten wij een kavel in Oud-Beijerland te kopen en gingen we op zoek naar een architect en aannemer om onze woondroom te realiseren. We hebben met meerdere partijen gesproken. Met Allure Bouw was er direct een klik. De architect stelde ons de juiste vragen om échte keuzes te maken voor het ontwerp. En de verkoper was deskundig, geduldig en duidelijk. Wij vonden het heel fijn dat we bij Allure Bouw met zowel de architect als de aannemer spraken. Korte lijntjes, waarbij volop met ons meegedacht werd. En het was geen probleem dat wij meerdere dagen bij Allure Bouw op kantoor nodig hadden om alle keuzes door te spreken en te maken.Tijdens de bouw hadden we een vast aanspreekpunt (de uitvoerder), met wie we bijna iedere dag wel even schakelden. Hij stond open voor al onze op- en aanmerkingen en heeft ons nooit het gevoel gegeven dat we aan het zeuren waren. Alles werd naar onze tevredenheid opgelost. Het personeel van Allure Bouw is kundig en denkt graag mee. Alleen bij de inhuur van externe vaklieden, hadden we af en toe wel eens twijfels. In deze overspannen bouwmarkt is het natuurlijk lastig om aan goed personeel te komen. Het is ons ook heel goed bevallen om tijdens de bouw onze keuken en badkamer te laten plaatsen door Middelkoop. Ook die afstemming liep perfect. Wij zijn heel positief over Allure Bouw. Bij een volgend bouwproject weten we ze weer te vinden. Maar nu eerst genieten van ons droomhuis in Oud-Beijerland.
Marianne uit Hoofddorp18 december 2018
Een eerste huis laten bouwen is spannend. Je moet elkaar durven vertrouwen. Dat vertrouwen kregen we al bij het eerste gesprek. Vanaf de start zagen we vakmensen met plezier in hun werk. Echte vakmensen met ook oog voor het mooie en de details. Onze vragen werden altijd serieus genomen. We kwamen daarom graag bij de bouw kijken. Zorgeloos bouwen, De volgende keer doen we het precies zo.
Robert en Je-Anne17 december 2018
Van begin tot eind zijn wij uitstekend begeleid door Allure bouw. Een flexibel- en goed meedenkend team heeft ervoor gezorgd dat wij ons droomhuis hebben kunnen realiseren.De bouw van ons huis is erg vlot verlopen en wij zijn dankbaar voor de goede service en het mooie resultaat.
Cindy en Pedro17 december 2018
Met Allure Bouw hebben wij stressloos een huis geheel naar onze eigen wensen weten neer te zetten. Contact, communicatie, planning en uitvoering is perfect geregeld. Ze doen wat ze zeggen en wat wij graag willen! Heel fijn om met deze mensen gewerkt te hebben en we bevelen ze dan ook bij iedereen aan!
Fred & Mariska de Bruijn11 december 2018
Een perfecte en nauwkeurige planning heeft ons een hele plezierige en zorgloze bouw van ons nieuwe huis bezorgt. Wij zouden bijna direct weer opnieuw een woning door Allure Bouw laten bouwen, maar nu eerst toch maar even genieten van ons nieuwe huis!

Klanten aan het woord

Wanneer u zelf gaat bouwen, komt er heel wat op u af. Daarom wilt u samenwerken met een betrouwbare partner. Vooraf en tijdens het proces gaat u op zoek naar zoveel mogelijk informatie. Hierbij helpen wij u graag. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan onze showroom of bezoek een Open Huis bij u in de buurt. Wilt u zelf ervaren hoe het productieproces verloopt? In overleg is een kijkje in een van onze fabrieken mogelijk.

Maar wie kunnen het u beter vertellen dan de ervaringsdeskundigen? Klanten waarvoor wij al een woning mochten bouwen, delen op deze pagina hun ervaringen over Allure Bouw met u. Zij maakten het hele proces al mee, van ontwerp tot uitvoering en kunnen u interessante informatie en tips geven. Heeft u nog vragen? Bel of mail ons. We helpen u graag verder.

Werken aan tevreden klanten
Een tevreden klant en een mooi product, dat zijn altijd onze doelen. Daarom doen we graag een stapje extra. Tijdens de bouw vindt er een vooroplevering plaats. Zo worden eventuele opleverpunten in een vroeg stadium gesignaleerd. De oplevering doen we samen met een onafhankelijke bouwkundige van de Vereniging Eigen Huis. Die kosten nemen wij voor onze rekening. Voordat de sleuteloverdracht plaatsvindt, maken we de woning netjes schoon en zorgen we ervoor dat al het afval is opgeruimd. Bouwen onder Woningborg is bij ons een vanzelfsprekendheid.

Na de oplevering

Heeft u na de daadwerkelijke oplevering nog vragen of opmerkingen? Ook dan zijn we er uiteraard voor u. Via onze servicepagina komt u direct in contact met onze aftersales afdeling. Zij staan u graag met raad en daad terzijde en zorgen voor een efficiënte afwikkeling. Zodat u kunt blijven genieten van uw nieuwe thuis!