Villa bouwen

Het bouwen van een villa spreekt veelal tot de verbeelding. Immers, een ‘vrij­staand, aan­zien­lijk woon­huis’ is iets om trots op te zijn. En met veel zorg te bouwen en u eigen te maken.

Brochure aanvragen

Meer inspiratie? Vraag
de gratis brochure aan

Brochure aanvragen

Villa schetsen

Daarvan gaan de harten van onze architecten sneller kloppen. Of dat nu een landelijke, moderne, houten of rietgedekte villa betreft.

Van klassieke tot moderne villa

We dromen graag met u weg en maken uw wensen concreet. De contouren van uw villa worden al snel bekend met een eerste schetsontwerp. Wellicht is het laten bouwen van een moderne villa uw ideaal? Met stoere, strakke vormen. Een woning die je niet snel ongemerkt passeert. Met modern comfort en toch volop huiselijke details, passend bij uw situatie. Ziet u het al voor u? Uw gezin in de fraaie woonkeuken met openslaande tuindeuren en misschien een veranda. Eventueel een mooie oprijlaan, een karakteristieke dubbele voordeur met een stoep? Kortom, zorgvuldig doordachte details, die dit huis tot uw persoonlijke (droom)villa maken en extra cachet geven. We staan klaar om ‘m voor u te bouwen!

Villa bouwen prijzen

De prijzen voor het bouwen van een villa zijn volledig afhankelijk van uw wensen en natuurlijk uw budget. Onze ontwerpers zijn uiterst bedreven in het verzinnen van realistische, slimme, duurzame, opvallende – en toch betaalbare luxe details – en mooie materialen. Want ook de binnenzijde wordt geheel in stijl voor u gebouwd. Inspiratie nodig? Stelt u zich eens voor:

  • stevige hardhouten trappen;
  • rijk uitgevoerde vensterbanken;
  • een luxe aftimmering;
  • strakke wanden en plafonds;
  • mooie ‘stompe’ binnendeuren (die geheel in het kozijn vallen);
  • meer dan uitstekend hang- en sluitwerk;
  • etc.

Robuuste, luxe details die u bij het woord ‘villa’ mag verwachten. We geven u graag inzicht in alle kosten en details die bij het verwezenlijken van uw droom belangrijk zijn. Onze opdrachtgevers prijzen dan ook de creativiteit van onze ontwerpers. Neem gerust eens een kijkje bij een van onze eerder opgeleverde villa’s.

Voorbeelden van villa’s

Op onze projectenpagina maken we u graag enthousiast voor de verschillende bouwstijlen zoals: klassiek, modern, landelijk, kubistisch of jaren 30.

Prefab villa bouwen

En ook een villa bouwen probleemloos voor u met ons unieke prefab bouwsysteem. Dat is ook kostentechnisch interessant. Want met deze werkwijze leggen we letterlijk een solide basis voor elke type woning. Of dat nu bijvoorbeeld een villa, landhuis, boerderij of seniorenwoning. betreft. Vervolgens gaan we aan de slag met de invulling.

En dat geeft u ontzettend veel vrijheid en tal van mogelijkheden. Zo kunt u de veelal luxe details naar hartenlust invullen, want juist die kenmerkende bijzonderheden maken dat u zich direct thuis zult voelen in uw nieuwe op maat gemaakte (prefab) villa.

Casco of sleutelklaar gebouwde villa

Ook in de manier waarop we uw villa opleveren, heeft u volop inspraak. Dat is geheel afhankelijk van uw eigen wensen, tijdbesteding en mogelijkheden. Zo kunnen we ons bijvoorbeeld voorstellen dat u graag alle werkzaamheden – en ‘regelzaken’ – aan ons uitbesteedt. In dat geval kiest u voor een ‘turnkey’, oftewel een ‘sleutelklaar’ gebouwde villa. Wilt u graag zelf de afwerking (laten) verzorgen, dan past een casco of semicasco gebouwde woning mogelijk bij u. Overleg eens met onze adviseurs, zij informeren u met plezier over de verschillende voor- en nadelen. Op deze website vindt u verder verschillende handige documenten met ‘tips en tricks’ zoals checklist huis bouwen, tips huis bouwen, etc.

Kwaliteit tot in detail

Kwaliteit gaat voor alles. Dat geldt zeker bij Allure Bouw. Uiteraard in onze manier van bouwen en omgaan met onze klanten, maar ook als het gaat om de partijen waar wij mee samenwerken. Daarbij zijn we uiterst kritisch en koesteren onze goede relaties. Wij werken daarom samen met verschillende vaste, betrouwbare partners die u van dienst kunnen zijn met o.a. een bij uw villa passende keuken, badkamer, haard, tuin, etc.

Meer weten over het bouwen van een villa?