Vroondaal Den Haag

Vroondaal Den Haag

Er is een wijk voor mensen die graag vrij zijn in hun doen en laten. Die dezelfde avond nog willen besluiten of ze naar zee fietsen om uit te waaien of de auto pakken naar vrienden. Voor mensen die de voorzieningen van de stad Den Haag willen combineren met het buitengevoel van kust en groen. Die gezellig met de buren borrelen in het park en zich daarna in alle rust weer terugtrekken en genieten van de ruimte in en rondom huis.

Vroondaal ligt in Madestein, een prachtig natuur- en recreatiegebied, grenzend aan de duinen en het strand van Kijkduin en Ter Heijde. Met alle voorzieningen van Den Haag binnen bereik: binnen vijf minuten bent u in Loosduinen voor uw dagelijkse boodschappen en binnen een kwartier in de Fred of hartje Den Haag om heerlijk te shoppen.

Gerealiseerde woningen door Allure Bouw op plan Vroondaal te Den Haag

Direct contact?

0548 – 80 19 50

Ook uw eigen ontwerp bouwen in de wijk Vroondaal Den Haag?

Wij hebben inmiddels voor meerdere opdrachtgevers in Vroondaal hun droomwoning mogen bouwen.

Overweegt u ook om een prachtige villa te laten bouwen op 1 van de nog beschikbare kavels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Kijk voor de beschikbare kavels en project informatie op http://kavelsinvroondaal.nl/zelf-bouwen/

Omdat Allure Bouw werkt met eigen ontwerpers en ook produceert in eigen fabrieken, zijn de lijntjes kort. Hiervan profiteert u ook. Zo zijn de doorlooptijden tot het minimum beperkt. En alles is op elkaar afgestemd. Vanaf de eerste tekening tot en met de oplevering.

Ervaar het zelf op een van onze Open Huizen of bekijk het filmpje.