Hofhoeck Ouddorp

Hofhoeck Ouddorp

Heerlijk wonen in Ouddorp aan zee en dicht bij het centrum. Nu voor iedereen bereikbaar!

Het nieuwbouwproject Hofhoeck is gelegen tussen de Spaanseweg en het Smalle Einde, op steenworp afstand van het gezellige centrum en de uitgestrekte stranden. Op Hofhoeck, in de mooiste hoek van Ouddorp, zijn reeds meerdere stijlvolle woningen gerealiseerd. De bebouwing is zeer divers met een aantal vrijstaande woningen, 2-onder-1 kap woningen en rijwoningen. Tevens is de bij de boerderij behorende schuur herbouwd tot een zestal ruime woningen, waaronder drie woningen met een leefprogramma op de begane grond.

De kavels waarop de vrijstaande woningen gepland staan variëren qua oppervlakte van ca. 450 tot ruim 710 vierkante meter. Met de impressies willen wij graag een weergave van de mogelijkheden geven. Uiteindelijk kan er binnen de grenzen van het bestemmingsplan een woning naar uw wens worden gecreëerd. Allure Bouw kan u geheel begeleiden, vanaf het eerste ontwerp tot en met de realisatie en oplevering.

Bouwmogelijkheden
voor deze kavels

 

Direct contact?

0548 – 80 19 50

We praten u graag bij over de beschikbaarheid en mogelijkheden

Er zijn nog slechts enkele kavels beschikbaar. Wees er dus snel bij!

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van de bouwkavels kunt u contact opnemen met een van onderstaande makelaars:

Bezuijen Bemiddeling

Hameeteman Makelaardij

Heeft u zelf ideeën bij een type woning op 1 van de beschikbare kavels? Allure Bouw helpt u graag verder met de uitwerking van uw plannen. Met onze eigen mensen begeleiden we u in het hele traject. Een woning bouwen doe je immers niet zo maar?

De bouw van de woning wordt uitgevoerd in het beproefde en snelle beton prefab bouwsysteem. Zo kunt u snel uw degelijk gebouwde woning betrekken!

Kennis maken? Neem dan contact met ons op.