Wij bouwen aan uw droom!

Allure Bouw is een traditionele aannemer, gespecialiseerd in het op maat maken van luxe woningen. Wij hebben de juiste mensen in huis voor het vertalen van uw eerste idee naar een schets, tot het eindresultaat op de bouwplaats. Door de jaren heen hebben wij in heel Nederland al veel projecten mogen realiseren. Deze projecten zijn gebouwd met oog voor detail, maar wel met een eigentijdse snelheid. Een goede communicatie met onze klanten staat bij Allure Bouw centraal gedurende de gehele bouwperiode.

          

Allure Bouw is onderdeel van de Hardeman Groep uit Lunteren. Hardeman heeft onder andere een beton fabriek, een kozijnenfabriek en is kelderbouwer. Door deze bundeling van kennis én specialisatie in de verschillende disciplines, kunnen wij het proces van bouwen snel en kostenefficiënt doorlopen. Hier kunt u van mee profiteren! 

Werkwijze

Wanneer u een eigen kavel in optie of in bezit heeft, is het tijd om plannen te gaan maken. U kunt een vrijblijvende afspraak maken met één van onze adviseurs, om uw wensen te bespreken. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden op de kavel, het gestelde budget en de eisen van de gemeente. Aan de hand van deze mogelijkheden wordt een ontwerp gemaakt. Bent u al in het bezit van een eigen ontwerp? Uiteraard bent u ook dan van harte welkom!

 

Wanneer er overeenstemming is over het ontwerp en de bijbehorende offerte, verzorgt Allure Bouw het gehele traject van welstandsgoedkeuring tot het aanvragen van de omgevingsvergunning. Zo wordt u ont zorgt en is er tijd om alvast naar de inrichting van uw droomhuis te gaan kijken!

Als de omgevingsvergunning afgegeven is, wordt er gestart met de bouw. Allure Bouw realiseert woningen in het beton prefab systeem. Tijdens de bouw is onze uitvoerder uw aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat, samen met onze vaste onderaannemers uw woning tot in de puntjes wordt afgebouwd.

      

Garantie en oplevering

Allure Bouw werkt samen met Woningborg. Samen geven wij u zekerheid tijdens en na de bouw van uw woning.

Allure Bouw biedt u de mogelijkheid van een kosteloze oplevering met Verening Eigen Huis. 

Allure Bouw, da’s thuiskomen!